dynamicLINE a honlap modernizálás szakértője

dynamicLINE - a honlap modernizálás szakértője

Rövid határidővel vállajuk új honlapjának elkészítését, vagy modernizáljuk már meglévő weboldalát.

A honlap modernizálás megrendelése előtt ingyenes honlapelemzést készítünk,
és - igény szerint - a honlap tartalmának és funkcionalitásának megtartása mellett akár egy teljesen új megjelenést is kialakítunk.

Minden általunk fejlesztett és kezelt honlaphoz tárhelyet és folyamatos honlapfelügyeletet biztosítunk, valamint - külön webkarbantartási szerződés keretében - 24/7 online támogatást biztosítunk .

Komplex webalkalmazások fejlesztésében szerzett tapasztalaink alapján a fejlesztéshez YII framework és - külön igény szerint - Symfony 2 keretrendszereket használunk.

Szolgáltatásaink

Honlap modernizálás

Professzionális honlap modernizálás

Régi honlapját teljes egészében, minden funkciójával és tartalmával együtt átemeljük a saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerünkbe.
Új honlap fejlesztése

Saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszer

Sokéves tapasztalattal a hátunk mögött nem csak elkészítjük honlapját, de tanácsot is adunk, hogy milyen funkciók teszik majd az Ön új honlapját népszerűvé
Honlapok felügyelete

Honlapfelügyelet kedvező áron

Folyamatos felügyelet alatt tartjuk honlapját, így ha bármi probléma merülne fel, azt rövid időn belül elhárítjuk, garantálva annak akadálytalan működést.

Miért válasszon minket?

Sokéves tapasztalattal rendelkezünk

Cégünk több mint 10 éve foglalkozik meglévő honlapok modernizálásávalúj honlapok, web alkalmazások fejlesztésével,  weboldalak és portálok felügyeletével. Jelentős gyakorlati tapasztalattal rendelkezünk honlapok szabványos és keresőoptimalizálási szempontból megfelelő technikai hátterének kialakításában.

A honlap modernizálás a specialitásunk

Fő tevékenységünk olyan régi honlapok modernizálása, melyek megjelenése és technikai háttere nem felel meg a jelen kor követelményeinek, tartalma nehezen, vagy egyáltalán nem szerkeszthető. Ismerjük a korábbi webfejlesztési technológiák korlátait és azok kiváltásának módját lehetőségeit. 

Megőrizzük a régi tartalmakat

A honlap moderizálás során a régi tartalmakat, képet és hivatkozásokat "átemeljük" a saját rendszerünkben, miközben kimelt figyelmet fordítunk az eredeti, - keresők által már bejárt és értékelt  - hivatkozások képek és keresőszavak megőrzésére, miközben lehetőség  biztosítunk a "beszédes" hivatkozások használatára.

Saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszerrel dolgozunk

Az általunk modernizált, vagy újonnan fejlesztett honlapok saját fejlesztésű tartalomkezelő rendszeren (CMS) keresztül könnyedén adminisztrálhatók, naprakészen tarthatóak. Az oldal menü-struktúrája jó áttekinthető, egy mozdulattal átrendezhető. 

Naprakészek vagyunk

Folyamatosan követjük a legújabb trendeket, mind a honlapok megjelenés, mind pedig az alkalmazott technológiák tekintetében. Tudjuk és ismerjük a korábbi technológiák kiváltásának módját,  funkcionalitásának megtartása mellett. Folyamatosan követjük  a google weboldalakkal szemben támasztott  technikai követelményeit, fejlesztjük a keresőopotimalizáláshoz szükséges adminisztrációs felületünket.

És nem csak a részletekre, de megrendelőinkre is figyelünk!

 

Nézzen körül referenciáink között!

Hírek

21jún.
09
Készül az új honlapunk - Honlapfotózás Készül az új honlapunk - Honlapfotózás

Készül az új honlapunk Honlapfotózás

Megújítjuk honlapunkat! Végre jutott egy kis időnk a saját weboldalunk modernizálására is. 

Már összegyűjtöttük az eddigi munkáinkat és felkértük Mezősi Kristóf fotós barátunkat, hogy készítsen a honlaphoz professzionális képeket. 

21jan.
20
Honlap modernizálás - az online megjelenés restaurálása Honlap modernizálás - az online megjelenés restaurálása

Honlap modernizálás az online megjelenés restaurálása

A honlap modernizálás során a régi honlapot teljes egészében, minden funkciójával és tartalmával együtt átemeljük, minden megjelenítő eszközön könnyen kezelhetővé és olvashatóvá tesszük,  a legújabb megjelenítési szabványoknak megfeleltetjük.

20dec.
10
A Tartalomkezelő rendszerek története A Tartalomkezelő rendszerek története

Tartalomkezelő Rendszerek 1. rész: a CMS története

A honlapok tartalmának kezelésére és megjelenítésére szolgáló Tartalomkezelő Rendszerek (CMS - Content Management System) felépítésének és működésének bemutatása a saját fejlesztésű Tartalomkezelő Rendszerünkön keresztül.

19márc.
06
10+1 ötlet hogyan legyen tökéletes one pager weboldalad 10+1 ötlet hogyan legyen tökéletes one pager weboldalad

10+1 ötlet hogyan legyen tökéletes one pager weboldalad

A one pager weboldalak attól különböznek a hagyományos weboldalaktól, hogy az összes tartalmat egyetlen oldalon, a nyitólapon jelenítenek meg. Ha vannak menüpontok, akkor azok csak a nyitólapon található tartalmi egységekre történő ugrást biztosítják.