SZETI gépkölcsönző főoldal

A SZETI gépkölcsönző modernizálása

Ahogy a bevezetőben is utaltunk rá, cégünk új lendületet vett és sikeresen teljesítette az új éra első megrendelését, melyet egy gépek bérbeadásával és kölcsönzésével foglalkozó cégtől kapott. Ez a cég pedig nem más, mint a SZETI gépkölcsönző.

Ez a munka egy honlap modernizálási feladat volt, mely ideális cégünk fő profiljának szempontjából. Megbízónk honlapja az ő szavaival élve "instabil és megbízhatatlan" volt. Az alábbiakban próbáltuk bemutatni, hogyan is néz ki a Velünk való közös munka.

A project első lépéseként elemzést készítettünk partnercégünk meglévő honlapjáról, melyben feltüntettük a jelenlegi állapotot, feltártuk az előttünk álló feladatokat és megoldási javaslatokkal álltunk elő a problémák orvoslására. Miután a cég jóváhagyta ezeket a javaslatokat, csapatunk belevetette magát a munkába.

Feladataink közé tartozott például a honlap teljes tartalmának (képek, szövegek) átmentése, egy modernebb, letisztultabb dizájn kialakítása, web felügyelet és analitika, hogy csak néhányat említsünk. Izgalmas projekt volt, szinte minden lépésnél új, megoldandó problémába ütköztünk, de még így is 10 munkanap után a megrendelőnk egy működő oldalt kapott kézhez, melyen már csak a finomhangolási feladatok és a testreszabás maradt hátra, ezért ismét kapcsolatba léptünk a megbízónkkal, mert kíváncsiak voltunk véleményükre az elvégzett munkáról, illetve arra, hogy milyen kisebb-nagyobb változtatások után (színvilág, szöveg- és képméret, szövegelrendezés stb.) éreznék magukénak az oldalt.

A termékeknél ütköztünk a legnagyobb akadályba, ugyanis minden egyes terméknek rengeteg azonosítója és különböző hivatkozása volt. Nem is beszélve arról, hogy egy termék több kategóriába is tartozott és minden kategóriában más-más azonosítóval bírt. Azonban több órás ötletelés után ezt a problémát is sikerült megoldanunk.

Ügyfelünkkel könnyű volt az együttműködés, hiszen hallgatott a javaslatainkra, egyes esetekben tanácsot is kért tőlünk, hogy hogyan tudnánk az ötleteit a lehető legjobban és -ami a legfontosabb- a felhasználók számára leghasznosabban megvalósítani. A folyamatos kapcsolattartás és a vélemények egyeztetése után megrendelőnk egy új és megbízható honlappal, mi pedig egy újabb elégedett ügyféllel lettünk gazdagabbak. 

További képernyőképek a régi és a modernizált oldalakról

 

Ezúton szeretnénk megköszönni a szetigepkolcsonzo.hu-nak, hogy hozzájárult a cikk megjelenéséhez.

Reméljük tetszett rövid összefoglalónk. Amennyiben szeretné, hogy Önről is készüljön egy, nincs más dolga, mint ránk bízni honlapja modernizálását!

Az alábbi linkre klikkelve részletesen megismerheti a honlap modernizálás folyamatát:

Tovább a honlapmodernizálás folyamatához

Kérjen egy ingyenes honlap elemzéssel egybekötött ajánlatot!

Ingyenes honlapelemzés kérése