Honlap Modernizálás ajánlatkérő és eseménykezelő modul - Chameleon Smart Home

A Chameleon által gyártott eszközök hidat képeznek a ház eszközei és más okosotthon gyártók központi vezérlői között, valamint szabad választást adnak a felhasználónak és jelentősen csökkentik a beépítési költséget.

A honlap modernizálás fogalmának megfelelően, megrendelőnk régi, működő oldalát, modern külsővel és funkciókkal ruháztuk fel. A www.chameleon-smarthome.com több nyelven (magyar,angol) érhető el.

Első lépésként a menürendszert úgynevezett "sticky menü"-vé alakítottuk át. Ennek lényege, hogy miközben a felhasználó görget le- és felfelé az oldalon, a képernyő tetején egy vékony sávban, folyton látható a menü, ezzel könnyítve az oldalon belüli navigációt. Másik felhasználóbarát megoldás, hogy a választott menüpontra kattintva, a megfelelő szekcióhoz gödül az oldal, ezzel kímélve meg a felhasználót a fárasztó görgetéstől.

A legfontosabb feladatunk az ajánlatkérő modul elkészítése, integrálása volt. Megrendelőnk ugyanis három szolgáltatási csomagot alakított ki, de egyedi csomag is összeállítható. Az ajánlatkérő modulban ennek az egyedi csomagnak az összeállításra van lehetőség gyorsan és egyszerűen.

A modernizált honlap egy eseménykezelő rendszert is kapott. Ez a rendszer folyamatosan figyeli az adott eseményre regisztráltak számát(ha van korlátozás), és ennek megfelelően jeleníti meg a még szabad férőhelyeket. Ha egy esemény elérte a maximális jelentkezők számát, a regisztráció lezárul, és a soron következő esemény kerül ki a főoldalra.

Megrendelőnk elégedettségét jelzi, hogy már megkezdődött a következő közös projektünk egyeztetése.