www.ssangyong.hu modernizálása - Modernizáltuk a www.ssangyong.hu portált

Ezt a projectet, egy régi ügyfelünk, a Wallis Automotive Europe (WAE) Kft. bízta ránk, akik egyben a SsangYong márka kizárólagos hazai forgalmazói.

Cégünk a WAE Kft. számára  már korábban modernizált oldalukat, így, a wae.hu-t, valamint az isuzu4x4.hu-t és annak összes mutációját is. Hogy elnyerte tetszésüket a munkánk, mi sem bizonyítja jobban, mint hogy ismét felkértek minket, ezúttal a dél-koreai autómárkához tartozó honlapjuk modernizálására. Megbízónk a régi design teljes megtartását kérte tőlünk, és kimondatlanul ugyan, de ugyanolyan magas színvonalú munkát várt el, melyet már a korábbiakban is tapasztalt.

A ssangyong.hu oldal alapját és stílusát adó designt teljes mértékben meg is tartottuk, néhány tartalmi elemet azonban látványosabbá, modernebbé tettünk. Természetesen, a modernizáció alatt az oldal responsive design-t kapott, így mobil és tablet eszközökön is megfelelően jelenik meg..

A főoldalon a régi oldallal ellentétben, a modellek külön szekcióban, kiemelten jelennek meg, illetve, partnerünk kérésére kikerült még az Ajánlatkérés és Tesztvezetés menüpont is. A Hírek aloldalnál használt desing során, az isuzu4x4.hu portálnál használt elrendezést vettük alapul, ami itt is remekül bevált. Az Ajánlatkérés, a Tesztvezetés és a Hírlevél feliratkozáshoz különböző kérdőíveket alakítottunk ki, ezzel is változatosabbá téve a felhasználói élményt.

A Modellek aloldalon divatosabb megjelenést kaptak a galériák, és a letölthető dokumentumok linkjei.

A modernizálás folyamata során a Márkakereskedők oldalt egy térképpel bővítettük, melyen az aktuális márkakereskedők telephelyét tüntetjük fel, és egy kattintással a legfontossabb adatok jelennek meg.

A ssangyong.hu-hoz tartozó román nyelvű mutáció elkészítése szintén folyamatban van.