Saját fejlesztésű portálunk Pizzagyőr - Éttermek, pizzériák gyűjtőhelye

Cégünk elkészítette a www.pizzagyor.hu weboldalt, ahol összegyűjtöttük Győr legismertebb és legkedveltebb éttermeit, pizzériáit. A bemutatott éttermek házhoz szállítanak Győr területén belül, illetve - szinte kivétel nélkül - a környező településekre (pl: Szentiván, Ménfőcsanak, Sárás, Bácsa) is, valamint, - egy-kettő kivétellel - vendégeik helyben is fogyaszthatják ételeiket. Az oldalon található lista folyamatosan bővül.

Célunk, hogy egy helyen megtalálható legyen az összes olyan győri vendéglátó egység, melynek kínálatában pizza szerepel. Jelenleg, a listánkon szereplő helyeket ingyen reklámozzuk, és amíg nem készül el egy végleges lista, ez így is marad. Természetesen, ha egy cég úgy dönt, hogy nem kíván megjelenni az oldalunkon, üzenjen nekünk, és mi eltávolítjuk a listáról.

Milyen funkciókkal bír a pizzagyor.hu?

Az oldalt úgy optimalizáltuk, hogy mobiltelefonról azonnal tárcsázható legyen a választott cég, ezzel könnyítve meg a rendelést.

Továbbá, amely vendéglátó egység rendelkezik "beülős" résszel, a címre kattintva azonnal megjelenik a Google Maps  és egy gombnyomással máris indítható a navigáció, ezzel segítve azokat, akik nem győriek, vagy nem ismerik annyira a várost.

FONTOS! Az oldalon online rendelés leadására nincs lehetőség. Az éttermek kínálatait a megadott linkeken találhatják meg az éhes látogatók.

Az oldalt az alábbi logóra kattintva érheti el: