Ránk bízta honlapjának elkészítését és meg volt elégedve a végeredménnyel?

Úgy érzi, nincs már több dolga honlapjával?

Sajnos ez nem igaz.

Honlapja azután is törödést igényel, miután elkészült. Ha Önnek ez hosszú távon csak fejfájást okozna, bízza ránk a munka ezen részét is.

Abban az esetben, ha  érdekli ez a szolgáltatásunk, hozza át hozzánk honlapját és mi modernizálással egybekötve készítjük el honlapját, egy külön szerződés megkötése után kedvezményes díjakkal veheti igénybe honlap karbantartó és felügyelő szolgáltatásunkat. Ezzel szeretnénk meghálálni Önnek, a belénk fektetett bizalmát.

Mi is az a honlap karbantartás és felügyelet?

Honlapja karbantartása során, a dinamikus megjelenést és akadálytalan működését garantáljuk. Elvégezzük azon módosításokat is, melyek a háttérben történnek, de a honlap struktúráján jelentősen nem változtatnak. Továbbá azoknak a képeknek, szövegeknek, mezőknek a szerkesztését/cseréjét is megcsináljuk, melyek a tartalomkezelő rendszerrel nem tehetőek meg, valamint biztosítjuk a keresőmotor optimalizáláshoz szükséges beállítások elvégzését.

Mindezen felül, csapatunk folyamatos felügyelet alatt tartja honlapjait, így ha bármi probléma merülne fel rövid időn belül elhárítja azt, így garantálva honlapja állandó és problémamentes működését.

 

A karbantartás az alábbi feladatok elvégzésére terjed ki:

  • a weboldal dinamikus megjelenítésének megfelelő működésének biztosítása,
  • a meglévő struktúrát jelentősen nem befolyásoló módosítások elvégzése,
  • statikus (CMS-ben nem szerkeszthető) képek, szövegek mezők cseréje,
  • keresőoptimalizáláshoz szükséges beállítások elvégzése,
  • egyedi tartalomfeltöltés,
  • felhasználó által bevitt hibák javítása

A szolgáltatás havi díja:

6 000 Ft - 20 000Ft+ÁFA/hó